12/01/2012

Sådan skaber du tillid i din stil

En af de vigtigste ting vi skal tænke på, når vi klæder os på er, at være tro mod os selv, mod det vi står for. Jo mere andre kan se udenpå, hvad der er indeni, jo mere autentiske bliver vi og jo mere autentiske vi er, jo større gennemslagskraft får vi og jo større gennemslagskraft vi får, jo bedre har vi det og jo bedre vi har det, jo bedre ser vi ud - det er den gode cirkel.

Det er vigtigt, hele tiden at have os selv med, fordi det giver tryghed og gør at vi føler os sikre.

Jeg oplever, faktisk ikke så få af mine kunder endda, der har delt deres tøj op i 2 garderober – én til jobbet og én til fritiden. Det er i fritiden, at de er sig selv og på jobbet har de en nødvendig facade på. Men når vi så kommer ind til deres kerne, deres stil, finder de ud af, at jo mere de formår at forene de 2 garderober, jo sjovere og lettere bliver det at tage tøj på og det handler jo om at de bliver autentiske - også på jobbet, fordi de har sig selv med.

Dét, at du har et job, der kræver en dresskode, er jo også en del af dig...Der er jo som regel en grund til at du f.eks. arbejder hos A.P. Møller og ikke hos BUPL.

Der er helt sikkert mange arbejdspladser, hvor du ikke kan komme i jeans og sneakers og hvad gør du så, hvis du er den sporty type, der elsker hættetrøjer og knaldfarver?
- og det er lige præcis dét, der er den skønneste udfordring i mit job. Det er at finde så mange af dine facetter som muligt og udtrykke dem, for du er jo ikke kun sporty! Der findes jo flere sider af dig, som vil være skønne at fremhæve sammen med den sporty side.

Jeg synes ikke, at det er særlig spændende at sætte sig ind i en bestemt "stilkasse" - det gør os ikke særlig unikke og personlige - her handler det om at se på dine andre karakteristiska også - måske er du også et ordensmenneske, der elsker kasser, rammer og excelark, som jo også fortæller noget om dig. En side der har styr på tingene, orden i sagerne og det skaber jo en tillid i din fremtoning, som man ikke får øje på, hvis ikke du viser den.


Bestil garderobetjek hos Modler.dk

Ingen kommentarer: