06/07/2010

Modler Style Guide#9 - Klæd dig slank.

De fleste af mine kunder, jeg laver garderobetjek eller shopper med, vil gerne se slankere og højere ud og man kan faktisk, visuelt, tabe 3 - 5 kg - bare på at klæde sig rigtigt!

Her er 5 gode råd, du kan tænke på, når spejlet driller og du føler dig stor.

1. Mørke farver slanker.
Mørke farver absorberer lyset og virker derfor reducerende. Lyse farver reflekterer lyset og forstørrer. Er det din bagdel du ønsker at reducere, kan du bruge mørkere underdel end overdel. Det er ikke nødvendigt at bruge sort, pointen er blot at farven er mørkere end overdelen.

2. Tænk over materialerne.

Blanke og mønstrede materialer "larmer", skaber opmærksomhed og forstørrer. Matte og ensfarvede materialer, absorberer, ligesom de mørke farver, lyset og neutraliserer.

3. Tænk lodret.

Vandrette mønstre, striber og overskæringer får øjet til at se vandret og gør dig dermed bredere og kortere. Lodrette mønstre og striber gør dig højere og slankere, da øjet fokuserer lodret.

4. Vis kurver.

Markér din smalleste punkter, som f.eks. talje, underarme, lægge og undgå at skjule dig i store formløse modeller, der gør dig endnu større.

5. Brug samme farvenuance.

Jo mindre øjet brydes på tværs af farveskift, jo højere og slankere ser du ud. Et godt tip for en slank silhouet er at bruge samme nuance overdel og underdel. Det gælder også både farven på tights til kjoler og nederdele og fodtøj.


Bestil garderobetjek hos Modler.dk

Ingen kommentarer: