22/06/2010

Modler Style Guide#8 - Sådan ser du lækker ud på stranden.

Selvom den lader vente på sig - sommeren, kan man jo godt forberede sig, så man er klar, når solen begynder at skinne og det bliver strandtid.

På mit seneste stylingjob, skulle min kunde på ferie og havde brug for gode råd til at føle sig lækker på stranden. Her vil jeg dele et par af de gode råd til, hvordan du bevarer din gode stil med sand mellem tæerne og saltvand i håret.

1. Lakér tåneglene.
Sørg for at dine fødder er helt klar til at vise sig uden sko. Med farvet lak kommer du langt uanset kuløren på dine ben og med en god fed creme, ser dine fødder hurtigt velplejede ud.

2. Brug hat.

En hat får dig til at se funky og cool ud - vælger en du en i strå, er du med på beatet. Den kan både beskytte dit dit hår mod solens stråler og er du en af os(!), der ikke har verdens flotteste frisure, når du har været under vandet, er den perfekt til at skjule dit kiksede strandhår;-)

3. Den rette strandkjole.

Sørg for at din kjole gør alt det bedste for din figur og at den er i et materiale, der kan tåle at ligge krøllet sammen i strandtasken, så du ikke ligner en krøllet klud, når du skal op efter is. Hellange stropkjoler, i kombination med stråhatten, giver dig et sofistikeret look.

4. Tænk over dit strandtæppe.
Det betyder bare så meget mere for helhedsindtrykket af din stil, at du ligger på et ordentligt håndklæde eller strandtæppe i stedet for et kedeligt forvasket håndklæde, der burde være kasseret for længst, men som du altid lige kunne bruge på stranden. Lad være med det!

Jo flere detaljer du har tænkt over, jo bedre ser du ud og jo mere nyder du at være på stranden.

Bestil garderobetjek hos Modler.dk

Ingen kommentarer: