26/11/2008

gang i forbruget

Vi hører hele tiden om, hvad vi skal og ikke skal i denne finansielle krise og det virker som om al handel er gået i stå.

Modtager dagligt mails fra diverse netshops om "særtilbud" "førudsalg" og ekstra-ordinære rabatter som desperate nødråb for at få bare lidt gang i salget - og ikke noget at sige til det..vi er blevet så skræmte, at vi slet ikke tør bruge penge..

Butikkerne står mennesketomme hen og reklamerer med store nødråb på vinduerne "25% finanskriserabat" - og jo mere de reklamerer, jo mere bevidste bliver vi om, at vi må spare og at vi jo ikke ved hvad tiden bringer. Nuvel, krisen har vist sig at være mere alvorlig end vi først regnede med, men livet fortsætter og jo mere vi sparer, jo længere varer krisen.

Vi har alle et ansvar for at få gang i hjulene igen og må huske på, at jo mere vi forbruger, jo hurtigere får vi gang i hjulene igen - og jo mindre vi hver især forbruger, jo flere af os bliver fyret fra jobbet og jo flere små selvstændige erhversdrivende bukker under - det er så synd for både dem og os og ikke særlig motiverende for nye initiativer.

Om lidt er det december og tid til julegaveindkøb, så lad os alle købe dejlige gaver til hinanden som vi plejer og huske på at penge jo altid kommer igen:-)

Ingen kommentarer: